Henk Scholing

Ik ben fysiotherapeut sinds 1992.

Opleiding

Voor de opleiding Fysiotherapie heb ik het CIOS in Heerenveen gedaan en heb ik nog gewerkt als sportinstructeur in het leger.
Na de opleiding in Arnhem heb ik verschillende opleidingen/cursussen gedaan. Ik ben Orthopedisch Manueel therapeut, daarmee leer je onder andere ‘kraken’.
Daarnaast maak ik echo’s en behandel ik mensen door middel van dryneedling.
Op het gebied van sport en revalidatie heb ik verschillende cursussen gevolgd. De laatste jaren specialiseer ik me meer in de richting van de schouder.

Mijn carrière ben ik begonnen bij SBV Vitesse in Arnhem. Met veel plezier heb ik 10 jaar mijn droombaan mogen vervullen. Na een wereldreis in 2001 ging ik aan de slag bij het Sport Medisch Centrum Papendal en ging ik 20 uur werken in mijn praktijk bij Cardio-Fitness Westervoort. Toen FC Utrecht mij vroeg om bij hun te komen werken heb ik toch mijn voetbalhart gevolgd. In verband met reistijd enzo ben ik mij vanaf 2004 fulltime met de praktijk gaan bezig houden.

Nog een uitstapje zou volgen.. In 2014 heb ik nog een jaar in Azerbeidzjan mogen werken bij SC Qabala. Op dit moment behandel ik drie dagen patiënten en houd me de rest van de tijd bezig met praktijkgerichte zaken.

Big nr. - 89048490704

fysiotherapie

“Bel voor een afspraak: 0618350921U kunt een afspraak maken met of zonder verwijzing. U hoeft dus niet eerst langs de huisarts voor een consult bij ons, maar mag direct bellen voor een afspraak.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn:

  • Revalidatie
  • Sport
  • Massage
  • Manuele therapie
  • Echografie
  • Dry Needling