Roxanne van de Rhee

Sinds 2012 ben ik begonnen met waarnemingen bij Fysiotherapie Henk Scholing. .

Opleiding

Mijn naam is Roxanne van de Rhee, fysiotherapeut/oedeemtherapeut en Master in “Human Movement Science” (Bewegingswetenschappen). De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht van 2006 tot 2010. Direct na deze opleiding ben ik gestart met de opleiding Master of Human Movement Science (Bewegingswetenschappen), die ik in 2012 succesvol heb afgerond met een ‘practical’ en een ‘master’ internship bij AFC Ajax.

Waarom de interesse voor fysiotherapie?

Sinds een jonge leeftijd wist ik al zeker dat fysiotherapie het vak is wat ik wilde leren. Want op 15 jarige leeftijd kwam ik al in aanmerking met de fysiotherapie. Ik voetbalde en scheurde daarbij mijn voorste kruisband. Dat zorgde voor een aantal jaren bezoeken aan de fysiotherapeut om weer terug te kunnen keren naar het voetbal. Daar begon mijn interesse in het vak en het menselijk lichaam te groeien. Tevens heeft het mij enorm geïnspireerd om mensen te kunnen helpen.

fysiotherapie

Sinds 2012 ben ik begonnen met waarnemingen bij Fysiotherapie Henk Scholing. Daarnaast ben ik toen gestart als fysiotherapeute in een praktijk in Duitsland en als bewegingswetenschapper bij AFC Ajax. In Duitsland heb ik in 2013 mijn specialisatie Oedeemtherapie behaald en eind 2013 ben ik volledig voor Fysiotherapie Henk Scholing gaan werken. Op dit moment werk ik in twee fysiotherapiepraktijken, namelijk in Westervoort en in Heteren.

Big nr. - 19912774004Specialisaties

Naast fysiotherapie, oedeemtherapie en bewegingswetenschappen heb ik mij verder gespecialiseerd in het volgende:

  • Dry Needling
  • Understanding our Connective Tissue (fascie technieken)
  • Oncologische Cliënten: Fysiotherapeutische Mogelijkheden
  • Beweeggroepen Chronische Cliënten
  • Beweeggroep Oncologische Cliënten
  • Behoud van Fysieke Fitheid tijdens Chemotherapie
  • Schouderrevalidatie bij de bovenhandse sporter