Fysio Henk Scholing

We willen graag dat je je bij ons op je gemak voelt, we streven een sfeer na waarin je optimaal aan je herstel kan werken.

DE PRAKTIJK

Fysiotherapie Henk Scholing zit sinds december 2015 op het Vergun 5 te Westervoort. Uiteraard in hetzelfde pand als Cardio-Gym Westervoort. Al sinds 1992 werken de praktijk en de sportschool nauw samen om de klanten en patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Op het Vergun hebben we drie mooie ruime behandelkamers en een kleine oefenruimte waar we basis oefeningen kunnen trainen. In de sportschool kunnen wij en onze patiënten gebruik maken van alle faciliteiten. Zodoende kunnen we altijd kiezen voor de juiste oefeningen en trainingsvormen.

Dit betekent ook dat patiënten bij ons vaak intensiever en langer begeleid worden. We nemen minimaal een half uur de tijd voor de behandeling. Daarnaast maken we een oefenprogramma waar je mee aan het werk kan in de sportschool. Hierbij wordt je continu door de therapeuten of instructeurs gecontroleerd op de uitvoering en intensiteit.

We vinden dat een Topsportbegeleiding voor iedereen mogelijk moet zijn!

team Fysio Henk Scholing

Op dit moment zijn we met drie therapeuten:

Henk Scholing, fysio– en manueel therapeut sinds 1992.
Arjen Krouwel; in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds datzelfde jaar werkzaam bij Fysiotherapie Henk Scholing.
Roxanne van de Rhee bij ons werkzaam vanaf 2012, Roxanne is fysiotherapeut sinds 2010.

We werken allemaal met dezelfde visie, maar hebben ook onze persoonlijke specialiteiten. Deze kun je bekijken door te klikken op de foto.

henk
arjen
raxanne

We zijn gespecialiseerd in het onderzoek en behandelen van alle klachten aan spieren, banden, gewrichten. Het zogenaamde musculo-skeletale domein. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • Knieproblemen
  • Nek- en rugpijn.
  • Schouderklachten
  • Spierpijn en spierrupturen
  • Verzwikte enkel
  • Tenniselleboog
  • Peesplaat probleem
  • Sportblessures
  • Hoofdpijn

Daarnaast staat de revalidatie na operaties op een hoog nivo door de uitgebreide ervaring in de topsport.
De mensen die lijden aan kanker is voor ons een belangrijke groep patiënten waarvan we vinden dat die beter begeleid kunnen worden. De afgelopen jaren heeft Roxanne zich daarin gespecialiseerd.

Mocht je klachten of pijn hebben aan het houdings- en bewegingsapparaat maak dan een afspraak.
We onderzoeken of we iets voor je kunnen betekenen. Als we denken dat je beter behandeld kan worden door een collega of specialist zullen we samen met je op zoek gaan naar de beste oplossing!

Bel voor een afspraak: 0618350921